Recensies

Gun jezelf meer energie. De klant aan het woord.
 
Hallo, mijn naam is Albertien en mijn hobby’s zijn gezond koken en sporten. Maar zoals zo velen, raakte ik ook helaas besmet met Corona.
Meeste klachten waren na 2 weken verdwenen, maar die vermoeidheid bleef. Toen contact gezocht met Jelly. Zo haar webinar gevolgd over hoe je je weerstand kon verbeteren dmv leeftijl. Was erg leerzaam. Nu mijn voedingspatroon wat aangepast en op advies van Jelly, begonnen met het supplement. En warempel na 1 week voel ik dat ik weer meer energie krijg.
Zo blij dat ik contact heb gezocht met Jelly. Zelf had ik namelijk er nog nooit van gehoord.
 
Albertien

Voor mij ligt het onderscheidend vermogen van jou in je menselijkheid. Waar ik zelf aanvankelijk nogal hard over mezelf oordeelde probeerde jij mijn verkeerde (mijn woordkeus) of minder gelukkige (jouw woordkeus) te verklaren op een manier waarbij je mijn context - het even niet goed in m’n vel zitten te duiden/verklaren. Daarmee hield je mij op een milde wijze een spiegel voor. Dit zorgde ervoor dat ik ook weer anders maar mezelf ging kijken, niet veroordelend maar begripsvol. Dat bleek te werken. (In eerste instantie wilde je nog helemaal niet met me naar de voeding kijken. Dat was ergens zo goed van je). Ik werd weer intrinsiek gemotiveerd. Wat daarbij natuurlijk essentieel is, is je inhoudelijke kennis over voeding. Deze kennis breng je op nuchtere wijze. Daardoor krijg ik een beter inzicht in wat ik eet, leer ik bij en maak je mij op een indirecte, prettige manier weer verantwoordelijk voor de wijze waarop ik eet. Ik moet het immers zelf doen, ik heb de regie. Een belangrijk iets dat ik ook van je heb geleerd is dat ik blijf luisteren naar m’n lichaam. Dat ik probeer te verklaren waar een bepaalde behoefte vandaan komt.  

Wat ik fijn vind is dat jij niet werkt met weegschalen of streefgewichten maar door de dialoog met me aan gaat over m’n pad. Het gaat om de weg (terug) naar een goede voedingswijze en niet een eindpunt in termen van een getal of maat. Je luistert echt, bent betrokken en geeft complimenten. Zo zei je me dat ik het recept voor een betere leefstijl gevonden lijk te hebben. Jouw adviezen en mens-zijn zijn voor mij een waardevol ingrediënt in dit recept. Je bent niet gericht op verkoop of nieuwe afspraken maken. Dat vind ik prettig. Daarnaast straal je rust uit  en stel je je gelijkwaardig op. Je doceert niet maar deelt. 

Ik ben blij dat ik m’n gevoel heb gevolgd en de bewuste keus heb gemaakt jou om advies te vragen. Je werkt op een constructieve manier die bij me past en me vooruit brengt in een fase waarin ik wel wat hulp kan gebruiken.
Anoniem

Een maand of 7 geleden ben ik na een gesprek met jou begonnen aan een wat andere manier van eten. Had erg veel last van mijn handen (artrose). Het was even wennen, geen tarwe producten, geen suiker, 500 gram groente per dag. Best veel, maar tijdens de lunch een salade of een lekker soepje naar binnen werken went snel en is lekker. 2 eieren per dag is ook geen probleem, een bananenpannenkoek als ontbijt is geen straf. Een paar paranoten en een glucosamine tablet elke dag. Dit zijn de kernpunten. We zijn nu dus 7 maanden verder en het gaat fantastisch, hoezo pijn in mijn vingers? Ik slaap een stuk beter en de weegschaal ik ook lief voor mij, 5 kg eraf. Kortom, bedankt Jelly,ik ben blij met jou.
Anna

Jelly, graag wil ik je bedanken. Doordat je samen met mij mijn leefstijl en klachten in kaart hebt gebracht, werd mij veel duidelijk. Het waren veel adviezen in één keer, echter daardoor wel snel effect gemerkt. Mijn darmklachten zijn een stuk milder geworden en ik heb 10 keer meer energie. Ik weet nu zelf waar ik op kan sturen.
Yvonne

"Verandering begint bij de eerste kleine stap"