Standaard


13-03-2022

Standaard
Regelmatig wordt mij de vraag gesteld, waarom ik niet een standaard programma heb, want is makkelijker meer omzet en dus meer inkomen. En eerlijk…met die standaardaanpak verbeterd echt het nodige.

En ja, ik kijk naar collega-therapeuten, die op die manier werken  en heb ik wel eens de stille wens, dat ik dat ook wel wil. 

Echter ik ben niet standaard en ik ben niet perfect (ben gewoon Jelly, die net als jij hobbels onderweg ben  tegen gekomen, mijn hele leven in de zorg heb gewerkt) en vind mensen nou eenmaal gewoon leuk. En die passen niet in een standaardprocedure. Iedereen leeft zijn/haar leven op de eigen manier met eigen obstakels. En daar ligt ook het verschil.

Hoe ben jij ter wereld gekomen, hoe zit jij genetisch in elkaar, hoe ben je door het leven heen gevoed (qua voeding, qua kennis, qua liefde), welke stressfactoren kwam je onderweg tegen. Dat alles maakt dat iedereen op zijn/haar eigen manier klachten ontwikkelt. 

Dat maakt dat er toch dat er verschillen in de aanpak zitten, rekening houdend met jouw verhaal/ervaring. Net als dit mooie bericht, wat ik gister mocht ontvangen. Daar krijg ik een rijk gevoel van.

Terug naar overzicht