Voldoening


19-06-2022

Waar haal jij  je voldoening uit? Iets groots? Of juist iets kleins?

Gisteravond de uitvoering de Oergong bij Koehool bezocht. Klaske van het fanfarekorps had een droom, die werkelijkheid werd met het fanfarekorps de Bazuin. Ik vermoed dat het hele korps veel voldoening heeft ervaren bij alle uitvoeringen, die ze hebben gegeven. 

Gister overdag heeft mijn man een deel van ons tuinproject gerealiseerd. Een klein deel van het grotere project om de tuin om te toveren, naar wat wij samen een mooie tuin vinden. Na de voorbereiding, gister samen 2 volle karren grind leeg geschept en over het nieuwe pad uitgespreid. Hard werken, echter bijzonder voldaan aan het eind van de dag. 

Vorig weekend een familie bijeenkomst bij ons thuis gehad, vanwege de verjaardag van mijn heit. Gemoedelijk en ongedwongen had jong en oud het naar de zin. Mijn ouders hebben beiden enorm genoten. Veel werk, echter ‘s avonds laat een zeer tevreden gevoel.

Of soms een dag lekker in mijn studie zitten, een klant een stukje helpen bij het verlichten van klachten/ een blessure, een goed gesprek of een gezellige BBQ bij de buren.

Momenten van een voldaan gevoel leveren je energie op. Daar kun je meer vooruit. Goed om daar eens even bij stil te staan.


 

Terug naar overzicht