Griep


12-12-2021

Vrijdag hebben met ons gezin nog verlaat Sinterklaas gevierd. Erg gezellig. Halverwege de avond voelde ik een hoofdpijn opkomen, keelpijn... shit...ik zal toch nu niet besmet zijn met COVID 19, was mijn eerste gedachte. 
Nadat de eersten weer naar huis gingen, wilde ik wel naar bed. Ondertussen voelde ik ook wel dat mijn temperatuur letterlijk op stoom kwam. Desalniettemin heb ik goed geslapen en werd om 6.30 uur wakker. Gelijk naar beneden voor een zelftest, 15 minuten wachten...gelukkig negatief.
Gewoon grieperig kan natuurlijk ook nog. Maar het komt niet uit, want ik heb nog 2 volle werkweken te gaan, had voor vandaag een aardig stukje geschreven, maar moest daar wel even voor in de boeken. Dat komt dan later nog wel.
Mijn bezigheden voor dit weekend afgezegd en op de bank, beetje lezen en zelfs 's middags liggen slapen (wat ik nooit doe). Vroeg mijn bedje weer in en weer een goede lange nacht gedraaid en mijn immuunsysteem heeft hard voor me gewerkt.
Nu nog wat hoofdpijn, temperatuur weer normaal. Vandaag weer testen om er zeker van te zijn of ik morgen, als ik me goed voel, weer kan werken.
Vandaag de boel de boel laten. 

Geef jij eraan toe wanneer je ziek bent? Of onderdruk je de ziekteverschijnselen ga je door?
 

Terug naar overzicht