De basis


25-04-2021

De basis.

Een tijdje geleden kwam een klant bij me, met een aandoening, waarvoor de specialist het plan al had bedacht. Echter deze mevrouw wilde het eerst anders proberen op te lossen. Zij zat inmiddels op diverse forums en wist mij te vertellen welke supplementen ze zou moeten nemen. 
Dat zij het eerst anders wilde proberen was en ben ik 100% met haar eens, echter direct starten met specifieke supplementen.....

Eerst terug naar de basis, kijken wat er zoal van invloed is geweest op het ontstaan van haar (en ieders aandoening). In mijn logo staan niet voor niets diverse aandachtsgebieden; voeding, bioritme, beweging, sociaal en mentale welbevinden, spijsvertering en niet als laatste een stuk levensloop, waarbij je kijkt naar eerdere ziektes of andere gebeurtenissen.
Wanneer dat in kaart is gebracht, kun je zelf in je basis al veel veranderen en brengt dit, in veel gevallen, rust in je ziektebeeld.
Zo ook bij deze mevrouw.

Heb jij een klacht of aandoening, zoals PDS, spijsverteringsproblemen, hormonale problemen, gewrichtsklachten? Wil je zelf meer controle en sturing? Wil je weten hoe jezelf ervoor kunt zorgen om minder klachten te hebben? Maak dan een afspraak via info@oerenergiek.nl

Terug naar overzicht