BBQ


19-09-2021

Heb jij gister ook zo genoten van het prachtige nazomerweer?
's Ochtends heb ik (nuchter, zonder ontbijt) een rondje hardgelopen met een vriendin, daarna genoten van o.a. een heerlijke broccolisoep en vervolgens met een lesboek de tuin in gegaan. In een lekkere stoel al lerend in het zonnnetje.

Om 15 uur moest ik de auto in, want er was een BBQ georganiseerd in Utrecht bij een medestudent thuis. In Heerenveen 2 studiegenoten opgepikt en gezamenlijk op naar Utrecht.
Top om met een heel aantal medestudenten live te zien, te spreken en er een gevoel bij krijgen. Ook onze opleiding was tot nu toe steeds digitaal. Top om met een groep mensen bij elkaar te zijn, die enthousiast zijn om mensen te begeleiden met klachten naar een andere leefstijl en die daardoor minder klachten ervaren. Ieder op een eigen manier...1-op-1 consulten, ijsbaden-sessie, lesgeven bij opleidingen, reset-weken...allemaal even inspirerend.

O ja, die BBQ was niet zoals veel mensen het kennen. Op de foto het menu; alles super lekker en alleen plaatjes om naar te kijken. De kok is aan aanrader...vermoed dat hij Franeker te ver vind...

Al met al een geslaagde dag vol met mooie sociale contacten (wat goed is voor je gezondheid) en goed en heerlijk eten.

Hoe was jouw dag?

Terug naar overzicht